El Centre d'Estudis Lillet és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l'any 2017. Sorgeix com una iniciativa popular amb l’intenció de recuperar i dinamitzar el patrimoni històric, cultural i natural de La Pobla de Lillet i el seu entorn i comarca. La nostre pretensió és divulgar la seva història i riquesa cultural, tant material com immaterial, i donar cabuda i cohesió a tots aquells apassionats i estudiosos del seu entorn, del seu passat i del seu present en tots els àmbits.

Amb treballs individuals i col·lectius, es preten assolir un espai on tothom, tant la gent del poble com dels entorns, trobi l’ajut necessari per divulgar els seus treballs i activitats i un lloc on poder compartir amb d’altres persones les inquietuds comunes i les experiències.

A partir del Centre d’Estudis Lillet es pretén impulsar la publicació de treballs, organitzar xerrades i cursos que donin a conèixer l’herència dels nostres avantpassats i la riquesa de l’entorn natural. Un lloc de trobada on tothom pugui trobar-hi el seu espai. I és per això que us demanem que hi participeu activament, que aporteu els vostres treballs, proposeu i/o col·laboreu amb els diferents projectes col·lectius que hi tenen cabuda.

Comptem amb treball voluntari i amb ajuts públics d'entitats i institucions.